söndag 13 september 2015

Vet inte

Går några dagar, segar mig fram och försöker hitta motivationen. Ena stunden tänker jag att allt kommer bli bra, att livet faktiskt har så mycket ljusa färger att erbjuda. Spårar sen ur och rakt in i mörkret. Trötthet är inte en hjälpsam vän i att reda ut tankarna, trötthet sänker mig både fysiskt och mentalt. Tabletter som fasas ut gör mig helt darrig, de nya får mig att må mer illa än jag trodde var möjligt. Efter frukost går det helt enkelt inte längre.

Tog en promenad för att försöka flytta fokus, det fungerade en stund men sen glömde jag växla ner och nu ligger jag i soffan utmattad med filtarna och förstår inte hur maten ska komma ner i magen. Prövar mig fram längs en meny, vad kunde jag tänka mig att beställa? Min reservplan ser alltid lika dan ut. Smörgås. Bygga ut mellanmålet med en smörgås. Låter ynkligt, men jag kämpar iallafall.

Jag vet att jag tänker för mycket, och att alla val sliter mig i stycken. Energin och beslutsamheten är lättare att lägga på vilken färg på höstboots jag ska köpa, än på att bestämma pålägg på mackan. Allt reduceras till sist till måltidsordning, och där tar jag slut. Lägger hela den biten längst ner i lådan och smäller igen locket. Vet ändå att måndag morgon måste allt fram i ljuset.


2 kommentarer:

  1. Sen går det några dagar till och en del är hur bra som helst! Ta vara på dem, så gott du kan :) Kram!

    SvaraRadera