måndag 9 november 2015

Allt kretsar kring ossEn hel timme hos psykologen för att försöka bryta ner motståndet och välja rätt i vägskälet där jag står. Verkligheten runt omkring mig pulvriserar min motivation och det vi skulle ha pratat om bleknade i dagens skarpa strålkastarljus. Läxan till idag får ligga och vänta. Den enskilda terapin ska under ett antal veckor bytas mot gruppbehandling på ett givet tema. Perfektion. Ni hör ju, som klippt och skuret för att nötas av fem tjejer fångade i sin egen falska drömvärld. Det blir nog bra. Jag litar verkligen på min psykolog.

Resten av dagen, så mycket tårar jag måste låta rinna. Så mycket smärta jag måste hjälpa till att bära. Livet är just nu inte det lättaste...

5 kommentarer:

 1. I grupp kan säkert vara bra! Att du liar på din psykolog är bra och viktigt.
  Livet är inte lätt och ibland är det svårare än annars. Jag håller handen på din rygg och försöker hjälpa dig framåt! Största kramen!

  SvaraRadera
 2. Nä, jävla skitliv det är ibland. Tycker du har fått för mycket av den varan på sistone, så jag hoppas det vänder snart. För dig, för er. <3

  SvaraRadera
 3. Inte är livet riktigt rättvist, när både du och finaste maken får så tuffa utmaningar.
  Tänker på er och skickar lite kraft!
  Stor kram med mycket värme!

  SvaraRadera
 4. Nej, livet är inte rättvist någonstans. Tyvärr.
  Tänker på er <3

  SvaraRadera
 5. Det kommer nya krafttag. Lite som att vänta in vågor vid en strandkant. (Fast är man inte beredd kan de välta omkull en).

  Kram!

  SvaraRadera