fredag 13 november 2015

Försöker

Fredag kväll, vår speciella stund. Med väl beprövade kort. Räkmackan, vita vinet, nötterna. Jag har hållit fast vid den traditionen varje fredag även mitt i ett stört ätbeteende. I kväll? Jag handlade själv. Vinet bytt mot ramlösa. Jag gör det ensam, för min skull och för min man. Måste äta, försöker låta bli att tänka just nu.

Fokuserar på positiva bilder, visionerna som andas hopp och lycka. Fan, det låter för jäkla klyschigt men det är exakt så livet är just nu. Svårt, tufft, mörkt och mycket tröttsamt…allt ska besegras med kärlek.

Det här med personlig integritet, hur svårt är inte det just nu. Jag bloggar för mig, för att jag vill skriva och för att jag velat synliggöra sånt som inte fått för mycket ljus på sig. Det har varit smärta, diagnoser, ännu mer smärta, svält intill benen och några stapplande steg uppåt. Tänker fortsätta med det så länge jag känner att det ger mig något och så länge ni som läser får en smula hopp för framtiden. Men de här senaste dagarna har min egen problematik fått en mörk fond, vill inte beskriva den för detaljerat. Vill bara säga att hoppet går tillsammans med kärleken, och vi ska komma i mål. Deal?!

6 kommentarer: