tisdag 16 februari 2016

Pizza vs pannbiff

Jag vet inte, har inget att skriva, är sur på Traderasäljaren som vägrar skicka, är stressad över maten, är irriterad på mig själv för att jag söker mig tillbaka till felaktiga strategier.

En gång för alla skulle jag vilja bocka av och begrava den här ätstörningen. Det tär på mitt psyke att ena dagen fixa tankarna för att nästa dag inte förstå hur dessa måltider ska kunna hanteras. Frukosten går bra, standardiserat och noggrant följt dagvårdsschema, men sen blir det svårt. En lunch kan vara så mycket, en lunch bör vara en lunch men när lunchen fuckat upp till en tallrik yoghurt som plötsligt en dag inte alls känns görlig. Vad ska jag göra då? När menyn på vårt hak Hörnet bara känns för mycket, för skånsk och alltid detta griskött? När omelett inte funkar pga åt ägg till frukost? När helt enkelt ingenting lockar?

Lugn lugn, jag vet ju att livet går upp och ner. Andas bara lite med mig, tänk bara mina tankar en stund. Imorgon kommer det att vara en ny dag, och jag hoppas verkligen att det betyder nya tag. Och att den där jäkla traderasäljaren får ändan ur vagnen och skickar...

3 kommentarer:

  1. Svar
    1. Jag vet, så jäkla dum människa. Hon hade missat att Klarna kräver att säljaren skickar så fort köparen betalat via Klarna. Hon tänkte vänta m att skicka tills hon fått pengarna…inte så det funkar!!!!

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera