söndag 7 augusti 2016

Tipset

Fyllt min dag med solen, havet och tränat på den medvetna närvaron. Det är verkligen en av de mycket få saker som jag klarar av, att flyta iväg i mitt eget vakuum, bubblan av nuet som omfamnar mig och låter mig vila. Hör hjärtats slag, fokuserar på att inte låta det ta över, kunna acceptera att det är där och fortsätter slå. Har blivit min rutin att varje dag följa någon av alla de nedladdade träningsprogrammen, påminner mig om psykologens ord om vikten av att våga vara kvar i obehaget.

Jag har blivit mycket bra på att släppa prestigen kring övningarna, finns inga rätt och inga fel, bara acceptansen av att upplevelsen ser ut exakt som den gör. Att förändra den leder ingen vart, men att betrakta den för vad den blev är stort. Just nu är gröna Mindfulnessappens kroppsscanning favoriten, lagom lång, behaglig röst och skönt flow.

5 kommentarer:

 1. Det lät som en bra strategi. Den appen borde alla ha!

  SvaraRadera
 2. känns som havet är extra rogivande och perfekt plats för dessa moments, borde själv bli bättre på mindfullness och sånt.. men usch vad svårt det är! :( kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen en utmaning, men så helt plötsligt går det att koppla bort. Kram<3

   Radera
 3. Det är väldigt svårt tycker jag men beundrar att du kommit till det stadiet där det blir rogivande. Fortsätt med det,tror man lär sig mycket viktigt! Håller själv på med kroppscanningen. Massa kramar och ta hand om dig <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma, när allt annat sjunker finns iaf den livbojen kvar. Take care <3

   Radera