torsdag 8 september 2016

Långhelg

Blev inte exakt som jag tänkt mig idag. Min behandlare var sjuk, alla samtal inställda och själv hade jag noll energi. Kunde inte delta i förmiddagsgruppen, sov och sov tills det var dags för lunch. Den där känslan av att vara en alien helt utanför alla mallar höll i sig, kände mig ensammast i världen och ringde min man och grät. Fick akutläkartid, på måndag, hur akut låter det? Men jag måste tro att det ska hjälpa mig att uppbåda motivation till att arbeta tre dagar utan hjälp. Måste gå. Vet att jag hänger löst som de säger i idolsammanhang, vet att kraven inte uppfyllts men samtidigt har jag aldrig kämpat hårdare med mer ångest än nu. Därför passar det ganska utmärkt att veta att det där läkarsamtalet blir på måndag.

Sen före mellanmålet hade jag funderat färdigt och bestämt mig för att det är ganska löjligt att avstå från benso när mående generellt är som sämst. Jag tänker att jag tar den kemiska hjälpen för att hålla näsan över vattenytan, beroendeproblematiken lämnar jag tills vidare, plus att det inte riktigt är min grej att gå in i sånt. Men att avgöra när behovet faktiskt är som störst och ta hjälpen då, det känns ganska moget att dra den slutsatsen. Efteråt kände jag mig så mycket bättre.

Men den riktiga kicken var trots allt att renoveringen på Kallis tydligen gått fortare och att de öppnade upp damernas idag. Jag fick tre timmar där med sol, 18 grader i vattnet och helt ljuvlig värme på min vindskyddade plats. Hoppas så att solen och värmen håller i sig i morgon...

2 kommentarer: