torsdag 10 november 2016

Dagen efter

Går åt sjuka mängder energi till detta arbete. Hela onsdagen var jag inbokad med möten, aktivitet, besök. Gick så bra, jag kunde fokusera extremt bra på goda tankar tills allt bara tog tvärt slut. Kunde inte längre komma ihåg varför jag ska äta eller vad en frisk kropp behöver. Tankar som tar över och massakrerar all den insikt jag försökt processa den här veckan. De tankarna möter inte alls verkligheten men det skiter jag i just där och då. Fritt fall från högsta punkten och landar, krossas, tillintetgörs av syrebristen, kylan eller vad fan det nu är. Fortsätta kämpa går inte då.

Men kanske har jag tur, kanske träffar jag på en räddande ängel eller så går jag helt enkelt och söker upp en personal och ber om stöd. Det var för övrigt en av mina insikter att det finns några strategier att ta till vid lägen där ångesten inte vill vika.

Så ja, det visar väl att det går att ta små steg i taget mot ett stort mål, även om distansen är omätbart lång. Och de säger att jag behöver bränsle på min väg, ytterligare näringsdrycker insatta. Acceptans.

1 kommentar: